6 C
Skopje
сабота, декември 9, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Кога и зошто мажите ги игнорираат жените ?

  Речиси на секој му се случило да биде игнориран од партнерот. Причините можат да бидат различни . За да не дојде до непотребни тензии во вашата врска , дознајте што проблемот е и отстранете го навреме.

   Постојано му наментнувате разни нешта– за жал, жените имаат склоност да се наметнуваат дури и кога не е потребно. Нормално е , ако постојано му зборувате за работи кои тој не сака да ги дискутира или  слуша , да почне да ви игнорира и да не ви обрнува внимание.

  Врската ви е премногу сериозна – жените немаат ништо против да имаат сериозен партнер до себе , но повеќето мажи се плашат при помислата за сериозни односи . Немој да бидете  изненадите ако вашиот пријател ви игнорира после некое време, откако почнете да зборувате за соживот и запознавање со роднините.

  Сте го навредили– постојат мажи кои ги прифаќаат некои работи премногу лично и е во спротивност со лесно. Настојувајте да  внимавате што зборувате, кога станува збор за неговата работа , семејство и проблеми. Кога еден маж не се согласува со мислењето на партнерот, не и се спротиставува , тој ја игнорира , надевајќи се разговорот да заврши што е можно побргу .

  Под стрес е – понекогаш мажите кои водат брз начин на живот, имаат потреба да останат насамо со себе , за да си ги соберат мислите и да се релаксираат . Ако вашиот сакан има потреба од тоа време – дајте му го !

  Постојано сте заедно – нормално е во почетокот на врската да сте речиси цело време заедно , но со текот на времето работите треба да се урамнотежат , ако навистина сакате да имате долга врска. Жените сакаат да се постојано со партнерот, но не може да се каже истото за мажите. Тие имаат потреба од малку личнен простор и се нервозни кога тоа им биде одземено.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.