6 C
Skopje
сабота, мај 18, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Како да дознаете дали вашата девојка ве изневерува ?

  Доколку сакате да знаете дали девојката ве изневерува , постојат неколку најчести изговори кои жените рутински ги користат, кога сакаат да го скријат своето неверство…

  Според резултатите од една анкета , најчестите лаги кои жените ги користат кога ѓи изневеруваат партнерите , се типот на изговори со кои се среќаваме секојдневно. Треба да се видам со пријателките, ќе се задржам на работа, не е вистина- тоа ми е колега од работата… Ви звучи познато?

  Освен изговорите , важно е да обратите внимание и на тоа со што жените ѓи правдаат своите неверства , кога ги фатите на дело.  Алкохол , потреба за промена, себичност, прилика…Жените секогаш ќе најдат причина за своите неверства. Можно е тие причини да бидат вистинити, или пак не, но веродостојноста на оправдувањето е помалку важна од тоа дека секое оправдување мора да се сослуша , и на основа на тоа што таа ќе го каже , да заклучите самите зошто го направила тоа.

  Оној кој се правда, е виновен , и не треба да се сомневате воопшто во тоа.  Правдањето треба да ви послужи како средство со кое ќе спречите неверството да се повтори , секако, доколку ја сакате партнерката и решите да и дадете втора шанса.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.