6 C
Skopje
четврток, јуни 13, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  99% од луѓето не успеваат да ја решат оваа лесна задача

  Кога си навикнат да сметаш само на калкулаторот на телефонот, да го прашуваш Google кој е главниот град на Романија, сфаќаш дека си заборавил многу работи, меѓу кои е и тоа да мислиш логично.

  zadaca

  Оваа навидум лесна задача, која се учи во 3-то одделение, ги замисли сите. Дали сме заборавиле како се смета?

  Обидете се да ја решите задачата, без да погледнете во одговорот кој се наоѓа на страна број 2.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.