6 C
Skopje
недела, јуни 23, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Дали му се допаѓам? – 5 знаци кои ќе одговорат на ова прашање

  Скоро секоја жена е конфронтирана со овој проблем: Како да знам дали му се допаѓам? 100% и ти во повеќето случаи во кои имаш желба за нова врска се чудиш истото!

  ljubov2

  Да го расчистиме проблемот со ова прашањето еднаш и засекогаш – кои се 5-те сигурни знаци дека на него му се допаѓаш!

  1.Навистина тие слуша

  Обично кога некој човек е важен за тебе, ти го слушаш внимателно, без да го правиш со сила. Кога еден маж сака една жена, тој слуша внимателно што вели таа и запаметува се што кажала. Не треба да вложува напори – тоа си доаѓа природно.

  2.Се однесува различно со тебе

  Никогаш не заборавај дека мажите не се итроумни и не размислуваат за сложени шеми. Ако има чувства кон тебе, ќе ти ги покаже. Нема да се крие и ќе се однесуват со тебе поразлично отколку со другите луѓе.

  ljubov

  3.Ќе реагира ако споменеш друг маж

  Веројатно нема да експлодира во жестока љубомора, но ќе реагира. Можеби ќе се пошегува. Можеби ќе те праша за другиот маж. Можеби само ќе ги наостри уши. Но во секој случај, ако е заинтересиран од тебе, ќе реагира на некој начин.

  4.Ќе вложи напори да поминува време со тебе

  Кога еден маж се интересира за некоја жена, таа му станува приоритет. Дури и кога е многу зафатен, ако ја сака, ќе најде барем малку време  да помине со неа. Ако воопшто не е зафатен, но вели дека е и тврди дека нема време, значи не те сака.

  5.Ќе биде очигледно дека тие се допаѓа

  Како што веќе рековме, мажите не се прикриваат. Ако тие сакаат, нема да го кријат и нема да пуштаат тајни знаци кои треба да ги декодирате.

  Ако почнеш да бараш некакви лаги и негови недостатоци за да докажеш дека веројатно не те сака и ти само се надеваш, тоа е  најлесниот начин да протерате некој маж. Во моментот кога ќе почнете да го гледате под лупа и да барате тајни знаци за неговите чувства, ќе го натераат да се чувствува непријатно.

  Наместо тоа, обидете се да спријателите добро со него и не го мисли премногу. Кога си мирна и среќна околу него, тој се чувствува добро со тебе и ќе сака тоа да се случува почесто.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.