6 C
Skopje
четврток, јуни 13, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Шпоретот никогаш не смее да стои до фрижидер – Фенг Шуи за среќа во домот

  Фенг Шуи е древна кинеска техника која помага да имаме мир, здравје, пари и благосостојба во домот.

  Кога станува збор за кујната, според фенг Шуи, таа никогаш не треба да е сместена близу влезната врата. Така ќе донесе алчност.

  Од друга страна, ако е спроти влезната врата, тогаш ќе донесе проблеми со алкохолот.

  Исто така шпоретот не смее да биде во ќош, ниту до фрижидер или мијалник.

  Така се уништуваат елементите на вода и земја, а не се препорачува шпоретот да ви биде до прозорец. Тоа носи финансиска загуба.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.