Некогаш, да бидеш љубовница на женет човек беше неописливa срамота. А денес? …

Еве што мисли за тоа девојче кое дошло до ситуација да биде “втора” на некој.

Со статусот кој се појави на профилот на 20-годишно девојче, таа се обиде да види како ќе реагираат жените, бидејќи е во врска со многу постар и женет човек.

Нејзиниот идентитет е скриен, за да го избегне медиумскиот линч, а ова е нејзиниот контроверзен статус:

– Ми треба да се обратам кон сите дежурни “душегрижници” кои ме оговараат зад мојот грб и ми велат дека сум во грев, затоа што сум среќна со мажот кој самата си го избрав.

Точно е дека е постар од мене 33 години и вистината е дека е оженет и има деца.
Тоа што ја изневерува жена му со мене, не е мој проблем, туку нејзин. Јас никого не повредувам, јас сум слободна. Тој е неверен, пишува таа на Facebook.

Да правеше таа се што треба, немаше тој да ме бара мене. Секој да си ги решава своите проблеми. Таа е во неволја, не сум јас и таа е за жал, бидејќи Вие другите жени ќе продолжите да ме оговарате кога немате што друго да правите во своите бедни животи. А јас, јас ќе одам и ќе имам секс со мажот кој го посакувам…

Што мислите Вие драги читатели за овој статус?