6 C
Skopje
сабота, јули 13, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Сексот секогаш треба да завршува со оваа поза

  Луѓето се многу различни во своите мисли и емоции, но всушност делуваат како еден голем заеднички организам. Ова се однесува и на сексуалните навики.

  сексПовеќето од нас живеат со мислата дека сме многу слични во кревет токму во нашите движења и пози. И тоа во голема мера е точно. Истражување на британските научници покажуваат дека мнозинството од паровите преферираат да го завршат сексот со мисионерската поза.

  “Ако е потребно да зборуваме со конкретни бројки, 75 проценти од испитаниците – брачни парови секогаш завршуваат со мисионерската поза. Пред тоа може и да правеле какви ли не пози во кревет, но за крај ја сакаат добро познатата поза која е во интерес на вистинско задоволува и на мажите и на жените “, категорични се научниците кои биле ангажирани за реализација на ова интересно истражување.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.