Да љубиш некого за цел живот е неостварливо за многумина. Има луѓе за кои љубовта им исчезнува порано отколку онаа на партнерот и секогаш си заминуваат први.

Да останеш  до крајот, дури и кога има тешкотии, дури и кога не е во ред, но да знаеш дека твоето срце му припаѓа на овој човек, е чест и квалитет кој малкумина го поседуваат.

1ОВЕН

Точно е дека овните поминуваат низ многу љубови и врски, додека ка најдат својата вистинска половина, но ја најдат ли еднаш, останува за цел живот. Тие живеат бурно, имаат многу врски и често изгледаат лесни во очите на околината, но тоа не е така. Овните се способни да љубат најсилно кога го откријат токму она што се бараа. Тие му го даваат целиот свет на човекот кој го освоил нивното срцае и никој и ништо не може да ги наведе да си заминат или да го повредат партнерот. Многу се грижат, многу се одговорни и најразумни. Тие знаат дека вистинската љубов се јавува еднаш во животот,а за тоа се подготвени да се борат по цената на сè.