Дали некогаш сте размислувале за сексуалните фантазии, кои вашата партнерка може да ги има? Тие постојат, непристојни се и секогаш ја тераат жената да се чувствува непријатно, бидејќи во многу случаи дури нема да присуствувате таму кога таа ги замислува.

Благодарение на сексолозите од целиот свет, се утврди дека женскиот оргазам се случува токму во мозокот, бидејќи тој станува жртва на високите нивоа на допамин и нивното влијание врз нервниот систем. Непотребно е да се лажеме дека сме повеќе сексуално активни и ја држиме ситуацијата под контрола, бидејќи жената може да докаже дека не е грев да има и фантазија, која би можела да ги засрами сите сценаристи во Brazzers.

Зад секоја женска насмевка се крие доволно материјал за произведувањето на сериозен розов бестселер, поради оваа причина ќе ги покажеме најнеочекувани сексуални фантазии за кои жените си признале: Започнуваме со оние кои се далеку помалку очекувани, а одговорите се дадени од 800 жени на возраст меѓу 20 и 40 години.

– “Често си фантазирам дека учествувам во правење на фелацио.” – 78.5%
– “Фантазираат за секс на необично јавно место како канцеларија, јавен тоалет и многу други.” – 81.7%
– “Често си фантазирам како учествувам во мастурбацијата на мојот партнер.” – 68.1%.
– “Понекогаш посакувам да бидам сексуално доминирана!” – 64.6%

Сексолозите сметаат дека конкретно оваа желба започнала да се појавува се почесто, имајќи го во предвид читањето на романот 50 нијанси на сиво. 52.1% од жените признаваат дека би сакале да се врзуваат за да добијат поинакво сексуално искуство. Околу 41.7% од истите би побарале да ве заврзат и да ве искористат. Затоа мажи подгответе се, носете ги оковите и уживајте во сексот.