Кружната трка „Скопје 2017“ заврши неславно со инцидент, повредени и прекин.

Во последната дивизија на самата стартно-целна рамнина Урош Бркиќ загуби контрола, излета удри во бандера и во рекламно пано, повредувајќи едно официјално лице.

Повеќе детали следуваат…

Фото: Орце Поповски

Извор: 24auto.mk