6 C
Skopje
понеделник, септември 25, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Гоце Делчев, Крали Марко и Итар Пејо некако се нашле денес во модерна Македонија

  Гоце Делчев, Крали Марко и Итар Пејо некако се нашле денес во модерна Македонија. Се договориле секој да ја разгледа самостојно и потоа да се сретнат и да споделат мислења за она што ќе го видат.

  На крајот на денот се собрале и почнале да ги споделат своите искуства. Гоце Делчов рекол:

  – Не ми се допадна! Ништо од она за што се борев, не постои!

  Крали Марко рекол:

  – Не ми се допадна! Ретко кој пие вино, а и веќе не се управува како порано – еден човек со цврста рака. Сега се 123, сите се нежни и дремат по цел ден…

  Конечно и Итар Пејо рекол тажно:

  – И мене воопшто не ми се допадна! Толку измамници, лицемери и лажговци има што јас изгледам како најчесниот човек каде и да одам.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.