6 C
Skopje
недела, јули 21, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  4-годишно момче до татко му: Тато, дојди дома, мама не може да се разбуди

  Мисти Вон е дома со своите синови. Неколку дена таа се чувствува очајно, но не му придава големо значење.

  Жената мисли дека има обична настинка, но кога термометарот покажува 41 степен, таа сфаќа дека е време да преземе нешто, но веќе е доцна бидејќи Мисти потоа се онесвестува.

  Спас на жената се покажало дека е нејзиниот 4-годишен син Камден. Не испаничил, туку веднаш отишол да го земе телефонот на мајка си.

  За среќа, момчето ја знаело лозинката за да го отклучи, бидејќи често ја барало да игра. Камден отишол во делот за контакти и ја видел сликата на својот татко. Му се јавил и му кажал што се случило:

  „Тато, врати се побрзо! Мама не може да се разбуди!“

  Сопругот на Мисти веднаш се јавил на 112 и побрзал дома. Сега, благодарение на навремената помош, жената веќе е отпуштена од клиниката и се опоравува дома.

  – Моите омилени момчиња се мојот живот. Сега буквално! Магливо се смее.

  Исполнет е со различни емоции, но уште повеќе – благодарност. На крајот на краиштата, не може да се каже како оваа приказна можеше да заврши ако не беше момчето кое му се јави на татко му.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.