ВИДЕО: Исецка јаболко на парчиња и го прели со вода. Тоа што го доби ќе ве натера и вие да го направите истото!

Откако ќе го пробате ова, никогаш нема да посакате чоколадна торта бидејќи ова најпрвин е вкусно, но и многу добро изгледа.

Доколку не сте љубител на чоколадо и сакате полесен десерт, тогаш сте на вистинското место.

Често луѓето се жалат дека не може да се најде рецепт за торта во која ќе нема чоколадо.

За овој прекрасен рецепт ќе ви треба:

1 замрзнато лиснато тесто,
2 црвени јаболка,
1 лажица брашно,
3 лажици кајсија и
цимет, шлаг шеќер.