6 C
Skopje
сабота, април 20, 2024
More

   

  Актуелно24.мк – Најнови информации од Македонија, регион и свет!

  Актуелно24.мк е информативен портал кој започна со работа кон крајот на 2013 година. Нашата основна цел е брзо, навремено и прецизно информирање за случувањата во Македонија, регионот и светот. Покрај ова, на Актуелно24 се објавуваат и вести од спортот, забавата, животот, технологијата и шоу бизнисот.

  Ние се стремиме кон исполнување на највисоките стандарди на објективно, истражувачко, аналитичко новинарство, независност на медиумите, објективно претставување на информациите и нивните извори.

  Преку „Актуелно24.мк“ нашите читатели добиваат изворни, ексклузивни, но и проверени, сигурни и точни информации.

  Исто така, за сите оние кои сакаат квалитетно да го искористат своето време, а воедно и да научат и дознаат нешто повеќе, направивме микс на содржини кој ги исполнува сите критериуми за забавно и квалитетно поминато време на Интернет.

  Контакт: contact@aktuelno24.mk

  Маркетинг: marketing@aktuelno24.mk