Ирена Миланова е мајка на пет деца, но успева да се грижи за надворешниот изглед. Таа е модел, бизнис жена и глумица кај нашиот источен сосед, Бугарија. 

31 годишната манекенка и глумица, која неодамна беше дел од екипата на “Под прекритие” раскажува за својата секојдневна исхрана која и за тоа што треба да конзумирате за да сте нахранети и да изгледате совршено:

Наутро појадокот се содржи од една парче леб намажено со масло и мед.

Околу 10 часот јаде една банана. Најчесто ручекот е околу 1 часот и менито се содржи од: Пиле или Риба со ориз или печени компири.

Околу 3-4 часот после пладне јаде едно јаболко.

Вечерта јаде зеленчукова супа, но без леб. И потоа, околу 10 часот јаде овошна салата.

Целта на оваа исхрана е да не ги оставате желудникот и панкреасот да работат на празно. Мајката на пет деца вели дека со оваа диета никогаш не гладувам.