Тaа вe откачи со скршено срце и празен паричник. Не, таа не е проститутка, таа е од посебен вид жени кои ги удираат мажите во најслабата точка – срцето и потоа бегаат ли бегаат кон уште една жртва.

Но таа велеше “те сакам”, но таа се запозна со мама, но таа сакаше да си земете куче. Е, сакаше, ама веќе не сака. Како дојде до ова? Лесно, сте биле премногу наивен. Или таа беше премногу итра. Следниот пат бидете многу внимателен. Колку и да ви велат дека гром не удира на едно и исто место два пати – лажат. Удира и тоа јако. Пред да ја направите оваа грешка повторно, погледнете ги најбруталните работи кои една жена може да ги направи на маж и запомнете ги. Ова може да се случи и на вас.

Постојано повторува колку ви е мал

Тоа зборува само за едно, жената разбира големини. Ниту една жена која сака да изгради сериозна врска не прави забелешка на мажот, за нешто што не може да го промени. Ама големината има значење и интелектот има, но најмалку го слават. Еден човек може да задоволи една жена на многу начинот, едни добиваат оргазам во трговскиот центар, други во спалната соба, трети во кујната. Најважно за една врска е да има хармонија и целосна посветеност. Престанете да слушате пребарувач на 20-сантиметарска љубов и ја откачете.

Претпочита другарките пред вас

“Ќе излезам надвор со девојки!”, “Ќе одам во продавниците со Марина!” – А кога ќе имаш време за мене? Многу врски се распаѓаат имено, затоа што еден од партнерите не одвојува доволно од слободното време за партнерот. Треба ова да престане. Поставете и го прашањето – не сакаш да бидеш со мене веќе? Доста ве третира како милениче кое треба да си седи дома.

Не престанува да замара

Нема ништо по непријатно од жена што постојано замара. Не дозволувајте вакво нешто да влезе во вашиот дом. Една жена секогаш треба да знае кога, како и што да каже.  “Ама јас такво, ама ти онакво” – доста веќе! Немојте да дозволите постојано да ви кажува дека треба да го исфрлите ѓубрето или да си ги смените чорапите.

Врти опашка околу познати и непознати

Историјата на вртиопашка е позната од генерации. Повторува колку ве сака, како сте нејзиното “мече, маче, срце”, но ја здогледувате како се стиска со келнерот. Вакво нешто нема потреба од многу објаснувања. Како и од многу уверувања дека таа не е жената за вас.

Гледа на вас како на кредитна картичка

Едно е да купуваш на партнерот работи кои ќе посака, друго е таа да не престанува да сака. Замрзнете ги односите татко-ќерка и остварете повик со спонзорушата. Ако ве гледа само како главен спонзор, подобро да бара таков на друго место. Секој маж има потреба од сигурност, мир и разбирање. Дали вие со нејзе тоа го пронајдовте? Ако не, тогаш купете еден проштален подарок и разделете се со тоа ненаситно дете. Немате потреба од таква врска.