Редно е да се помириме со фактот дека не можеме да ги промениме мажите. Одредени навики дури и не се обидувајте да им ги допрете … Ова се 5 работи од кои тие никогаш нема да се откажат:

# Лојалноста кон пријателите … тие постоеле во неговиот живот и пред тебе и ако вие двајца се разделите ќе продолжат да бидат тука.

# Блузата, која ви е одвратна, а тој ја обожава … да грда, но тој ја сака и ќе ја носи.

# Стилот на облекување … можете да се потрудите да го облечете од глава до пети, но на крајот на денот, сепак нема да се промени неговиот вкус.

# Мрзливоста … да отиде до продавница, да исфрли ѓубрето, а да не зборуваме колку е долга листата со работи кои мажите ги мрзи да ги прават.

# Лов … Мажите по природа се ловци. Лов за кариера, лов за жени. И додека вторите ги “ловат” само со поглед, тоа им е во гените и не може да се промени.