Да навлеземе во најинтимната карактеристика на хороскопските знаци!

Во чија потсвест беснеат силни страсти, мрсни фантазии и стремеж кон нестандартното во сексот?

Погледнете кои се ТОП 3 хороскопски знака според изразеноста на нивната перверзија?

1Лав

Да, токму овој знак, го претставува благородништвото и покажува респект, каде и да оди, а е вистински пожар во кревет. Сексот со Лав обично е долгометражен порно филм. Кај мажите така е уште од самиот почеток, но за дамите треба да се напомене дека не се расоблекуваат туку-така пред секој. Многу сакаат да играат игри со улоги (често на господар и потчинет), но ги привлекуваат и лисиците и кожната долна облека. А повеќето од нив преферираат во собата да има огледала.