Како што го претставивме младото момче од Гевгелија, кој со својата неверојатната емоционална изведба на Клаун од Емили Санде во првиот круг од Х Фактор ги остави без зборови членовите на жири комисијата, во вториот круг од ова предавање како што очекувавме се претстави уште подобро.

Во следната фаза која се емитуваше на 08.10.2017 уште повеќе го зацврсти своето учество во овој натпревар. Проследете ги коментарите на жири комисијата кои и те како ја пофалија квалитетната изведба на нашиот Стојанчо.

Му посакуваме голем успех и победа во следниот круг. Во прилог видеото: