Многу луѓе го сметаат денот на нивната свадба за најромантичниот ден во нивниот живот, пишува metro.co.uk. Најверојатно на тоа мислела и свекрвата, кој предложила синот и неговата веќе сопруга да ја направаат оваа исклучително романтична фотографија на нивниот свадбен ден. 

На фотографијата младоженецот стои во шумата со спуштени панталони до колената, додека неговата сопруга – сеуште во невестински фустан е на колена пред него и му го прави најромантичното задоволство во неговиот живот.

Фотографот Микаел Клустер ја објавил оваа фотографија онлајн и од тогаш таа е прегледана над милион пати. Тој напишал под фотографија:„Некои младоженци неможат да чекаат забавата да заврши, за да ја започнат нивната прва ноќ. За среќа тука тие се веќе официјално маж и жена.“

Ако пак се загриживте, сепак да напоменеме дека станува збор за исценирани фотографии. Подоцна се дозна дека фотографијата била направен по идеа на мајката на младоженецот.