Тие веќе се појавија во различен размер и цветови и станаа инстант хит на социјалните мрежи. 

Интересното е што многу од жените престрашија да се прошетаат со “камилата” помеѓу нивните нозе.

Некои ќе кажат, дека тоа е несериозно, но тоа не е така. Може да ги имате нај прекрасните очи, нај прекрасните гради, но ако ви се отцрта интимата во овој вид со сигурност ќе го впечатите секого.

Многу жени сакаат да покажат, дека имаат впечатлива “пештера” таму долу.

Оставаме вие да процените.