Соединетите Арабски Емирстава се познати по нивниот луксуз, сончево време и неверојатни градби. Како дополнение на неверојатните хотели и згради, веќе можат да си го препишаат и првиот апартмант направен целосно на водана површина. 

Разбиен и импленетиран од Австриски проект девелопер и поранешен пожарникар Јосеф Клеиндиенст, луксозниот апартман има 3 нивоа и се наоѓа на 4 километри од плажата во Дубаи.

Иако веќе има многу бројни слични проект низ целиот свет, ниеден неможе да се изедначи со луксузот кој овој апартман го нуди.

Нема подобар начин да кажете добра ноќ на рибчињата околу вас од овој :)