Социјалната платформа Твитер е доста позната по тоа што познатите и помалку познатите ги пишуваат своите ставови или пак подигравања со некого.

Па поразот на нашите ракометари, се појави следниот твит кои ни го привлече вниманието:

Лажен цепелин е кога ќе ти префрлат пари за К-15 ама мора да ги вратиш.