6 C
Skopje
четврток, јуни 13, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Тајните сексуални копнежи на секоја жена

  Во студија за женската сексуалност која ги руши табуата, конечно е утврдено дека жените потајно и тоа како сакаат и ги ценат мажите со поголем пенис. Истражувачите веруваат дека релативно долгиот фалус на homo sapiens е далеку подолг отколку што е неопхoдно за исполнување на основната биолошка улога.

  При процесот на селекција, праисториските дами низ генерациите предност им давале на надарените партнери. Оваа вродена наклонетост кон надарените мажи е сочувана и до денеска и таа се наоѓа во длабоката женска психа.

  „Нашите резулатати покажуваат дека денешните жени, големиот пенис го оценуваат како попривлечен, но тешко е за тоа да се каже нешто повеќе“, вели Брајан Маук од австралискиот национален институт во Канбера.

  При истражувањето, научниците жените ги тестирале така што на видео-екран им прикажувале тродимензионални слики на голи машки модели во природна големина, при што секоја слика била и благо ротирана за анатомски коректно да бидат прикажани машките гениталии. Востановено е дека големината на пенисот, навистина игра голема улога кога станува збор за привлечноста, но не независно од другите елементи туку во комбинација со нив.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.