6 C
Skopje
недела, април 14, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Ставете ги рацете една до друга и обратете внимание на овој мал детал

  Од античките времиња, луѓето гледале на дланка и се обидувале да им ја претскажат судбината на луѓето. Кога сме исплашени нашите раци се ладни, додека ни се влажни кога имаме трема и кога сме нервозни.

  Нашите дланки не знаат да лажат и се многу поискрени од нас. Можат да откријат и какви сме во љубовта. Ние ќе ви откриеме како! Спојте ги вашите дланки, пронајдете ја линијата на љубовта и дознајте ја вистината!

  Пронајдете ја линијата на љубовта на вашата дланка

  Оваа линија се наоѓа на врвот на дланката. Ставете ги рацете една до друга, обратете внимание на нивната положба, а потоа проверете што тие значат.

  Линиите се на исто ниво

  Ако на дланките на вашиот партнер линиите на љубовта се на исто ниво, имате многу среќа: тој е материјал за долга врска и има сериозни намери. Рационален е, и не сака ненадејни промени во животот. Тој е чувствителна личност со нежен карактер, кој се грижи за мислењето на другите луѓе.

  2. Линијата на љубовта е пониска од левата страна

  Оваа личност преферира постари партнери и е мудра за нејзините години. Таа е посветена во љубовта, романтична и не е во согласност со општествените норми. Го слуша нејзиното шесто сетило, кое ретко промашува.

  3. Линијата на љубовта е повисока од левата страна

  Оваа личност не е во брзање да се вклучи во сериозна врска и не мисли дека среќата зависи од љубовта. Но, кога конечно ќе одлучи да го избере животниот партнер, тоа ќе биде лице помладо од нејзе или друга националност. Личноста со вакви љубовни линии сака со очите. Самоуверена е, одлучна и независна и поради тоа лесно ги надминува сите тешкотии.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.