6 C
Skopje
недела, јули 21, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Смртта воопшто не е страшна: Еве што не чека горе! (Приказна за девојка која преживеала клиничка смрт)

  Смртта воопшто не е страшна. Ова открива 19-годишна девојка Лина, која преживеала клиничка смрт. И тогаш таа се врати во животот на земјата.

  Загробниот живот навистина постои. Вака вели девојката која се врати од тој свет. Во моментот на твојата смрт, чудна светлина ја носи твојата душа во друга димензија, вели таа. Таму сте обвиени со светлина, без разлика на која страна гледате…

  Иако повеќе немате сопствено тело, се чувствувате како да го имате.

  А најчудно е што веќе знаете се што не сте знаеле во животот. Освен тоа, неверојатни работи се случуваат околу вас. Атмосферата е чудесна. Насекаде се слуша смирувачки шепот, како илјадници гласови да пеат само за вас. Во далечината зад вас се слуша музика од трите инструменти: виолончело, харфа и виолина. Како зраците на светлината да разбираат што мислите и правите. Виши суштества ве поздравуваат. Тие ви помагаат полесно да ја надминете новонастанатата ситуација.

  И што е најважно, овие суштества горе ве обдаруваат со безусловна љубов.

  Потоа следи проекција, како да си го гледаш животот на филм. Секој момент од животот, од раѓање до смрт, го гледате како во раката да држите далечински управувач, уверува девојката која ја преживеа клиничката смрт.

  По вашата смрт, имате можност да ги видите сите патишта и оние кои сте имале можност да ги направите во текот на животот, но не сте ги направиле. Потоа, откако ќе заврши скринингот, добивате сосема ново тело. Но, од концентрирана енергија. И не ти е гајле како изгледаш со него.

  Горе ве пречекува вашиот духовен водич. Никогаш не сте го сретнале на земјата, но се чувствувате како отсекогаш да го познавате. И повторно сте со семејството и пријателите од претходниот живот. Па, после сето ова разбирате дека смртта воопшто не е страшна, вели младата Лина.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.