6 C
Skopje
четврток, јули 18, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Се сокрила под креветот за да провери дали нејзиниот сопруг е верен! Таа се покаја што го направи тоа

  Една девојка решила да го провери своето момче, односот меѓу нив и какви чувства тој навистина има кон неа. Таа му напиша писмо велејќи дека ја прекинува нивната врска и не гледа смисла тие да продолжат да бидат заедно.

  Целта беше да се види неговата реакција кога ќе го прочита писмото. Таа навистина не сака да го остави – барем не уште.

  Кога го завршила писмото, го оставила на масата каде била сигурна дека ќе го најде. За да не ја пропушти неговата реакција се сокрила под креветот и чекала.

  Помина малку време и си отиде дома. Таа се тресеше од возбуда. Влегол во собата и веднаш го нашол писмото. Тој го прочита и кога заврши таа не можеше да поверува што слуша. Силно воздивна, го зеде телефонот и се јави. Кога го зедоа, таа ги слушна тешките зборови:

  „Здраво душо, доаѓам кај тебе. Помислив и конечно сфатив дека мојата врска е грешка и многу сум среќен што тука е крајот. Жал ми е што не те запознав порано. Ќе се видиме наскоро”.
  Девојката била шокирана, не можела да поверува што се случува во тој момент.

  Таа останала неколку минути под креветот додека ги собирала мислите, додека тој си ги собирал работите од собата и го напуштил станот. Таа почна да плаче и излезе од под креветот.

  Кога дојде на памет, погледна низ собата. Видела писмо на масата – за неа. Таа го отвори и почна да го чита. Кога завршила, била исполнета со срам, но почувствувала и големо олеснување. Тоа рече:

  „Драга моjа, следниот пат кога ќе сакаш да ме тестираш, провери дали твоите нозе се се гледаат од под креветот. Отидов во продавницата. Се гледаме наскоро љубов моја’.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.