“Спортската” вест на денот доаѓа од САД, поточно од веб странта “Celebrity Jihad”, кој обелоденил жешки фотографии од славните американски спортисти Тајгер Вудс и Линдзи Вон, од времето кога биле во врска.

Порталот TMZ пренесува дека Вудс веќе ангажирал адвокати да реагираат со тужби кога фотографиите ќе го “видат” светлото на денот, што во меѓувреме се случило, а слични акции веројатно ќе преземат и уште неколку познати личности чии телефони биле хакирани, а фотографиите излегле во јавност.

Меѓу нив се и Мајли Сајрус, Кристен Стјуарт и Стела Максвел.

Сепак да се задржиме на Вон…Станува збор за фотографии кои познатата американска скијачка му ги праќала на Вудс во времето на нивната најголема љубов. Споменатиот сајт објавил и видео од Линдзи Вон од када.

 

 

Извор: Tocka.com.mk