6 C
Skopje
петок, септември 22, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Открил гнездо на стрешлени зад неговата куќа, па направил нешто на што никој не би се сетил

  Стршленот спаѓа во семесјтвото оси, но е многу поголем за разлика од нив. Гнезда гради во шупливи дрва и  слични запуштени места.

  Но, гнездото на стршлени понекогаш може да се појави и на многу чудни места.

  Еден од начините како да се решите од стршлените се хемиските средства. Меѓутоа, човекот од наредното видео дошол на луда идеја како на „најефикасен“ начин да се реши од гнездо стршлени.

  Веруваме дека и вие ќе останете без текст…

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.