6 C
Skopje
петок, март 1, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Отвориле Блажо и Трпе лекарска ординација во Швајцарија

  Добро им тргнало, пациенти сe почесто почнале да доагат па дури да ги напуштат швајцарските клиники и да доаѓат во таа на Блажо и Трпе.

  Го виделе тоа Швајцарците, па одлучиле да испратат нивен доктор како пациент да види во што е тајната на нивниот успех.

  Влегол швајцарскиот доктор во ординацијата и му се пожалил на Трпе :

  – Имам проблем со осетот за мирис. Не знам што да правам помагете. Блажо! Лек број 5! – извикал Трпе.

  Донел Блажо кантата со го*на и му ја ставил под носо на швајцарецот.

  – Аууу смрди! – извикал швајцарецот.

  Трпе се свртел на кај Блажо и му вика : Пиши излечен.

  Како што одминувало времето, на Швајцарците не им останал ниеден пациент. Па решиле да го пратат истиот доктор, само овој пат со подруг проблем.

  Дошол докторот кај Трпе и Блажо и се пожалил :

  – Абе сега скоро имав несреча и го изгуби помнењето, на ништо не се сеќавам.

  Tрpe извикал : Блажо! Лек број 5!

  – Неееееееее! – извикал швајцарецот. Трпе извикал :  Блажо, пиши излечен!

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.