6 C
Skopje
петок, декември 8, 2023
More

    ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

    Од урнатата зграда во Турција извадиле 2 милиони долари и ги изброиле до последниот долар

    Во Турција жртвите се веќе над 40 илјади.
    Помеѓу урнатините од нивните домови се пронајдени огромни суми пари и вредни предмети.

    Снимката од урнатините во еден од погодените градови покажува дека совесните спасувачи откриваат огромна сума долари.
    Се наведува дека сумата е над 2 милиони долари и била во сопственост на многу богат човек.

    Парите ќе им бидат вратени на неговите наследници.

    Наместо да ги соберат, тие ги изброjуваат до последниот долар.
    Пријавената сума е неверојатни 2 милиони долари.

    Меѓу жртвите на земјотресот има многу богати и богати луѓе – некои се мултимилионери.
    Разбојниците навлегоа во градовите и започнале да бараат и ограбуваат. Тешко се воспоставува ред кога над 1 милион луѓе немаат кров на глава.

    Полицијата не можела да спроведе ред, а имало и снимки од тепање на крадците.
    Сепак, ова создаде дискусија дека можеби невините луѓе, па дури и спасувачите кои погрешно ги сметале за ограбувачи, исто така биле казнети.

    Latest Posts

    АКТУЕЛНО

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.