6 C
Skopje
сабота, декември 9, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Од раѓање, твојот син те избрал тебе за мајка. Емотивно писмо на една мајка

  Дали знаевте дека децата се оние кои ги избираат своите родители?

  Да, така е, и син ти те избрал, сврзувајќи ја својата душа со твојата. Пред да ги чекаат здивовите идните деца, доживуваат нешто што не можат да го запомнат, но врската што ја создава мајката уште пред чекањето и здивовите што ги чувствуаат ги врзува засекогаш мајката и нејзиниот детенце.

  Оваа порака на мајка до синот ќе му го стопи срцето на секого!

  „Тешко ми е да ги опишам сите емоции и чувства што ги чувствувам, знаејќи дека се појави во мене. Растеш многу брзо, гледаш на светот со невин поглед и секој ден откриваш нови тајни од овој свет.
  Не ти не растеш сам – јас ќе растам заедно со тебе, и ќе се грижам за тебе како твоја мајка.

  И сакам да знаеш дека целта на животот не е само да се биде среќен.

  Ќе страдаме и ќе бидете тажни, ќе носите различни одлуки – добри и лоши и ќе одлучите што да оставите, а што да преземете. Секој момент нека биде исполнет со позитивна мисла, за да го живеете денот, а не да ја чекаш иднината.

  Не губи време за тоа што го уништува твојот живот. Направи го она што го прави твојот здив да трепери, и среќата ќе дојде.

  Нека твоите мисли бидат убави така и твојот живот ќе биде. Она што е твое ќе биде дел од тебе, не само во твојот ум, туку и во твојот живот. Одвреме-навреме помирете се со тишината и слушајте го своето битие, а потоа ќе можете да ја разјасниш секоја темнина што ќе се појави во тебе.

  Биди благодарен, ова е најдобрата призма низ која може да се погледне животот и колку повеќе давате, толку повеќе добивате. Љубовта ги дарува оние кои сакаат еднаш засекогаш.
  Те сакам без никакви барања и услови, без разлика што правиш или што не правиш. Јас сум вечно благодарна на животот што ми даде можност да бидам твоја мајка.

  Ја ценам и ја почитувам нашата врска…. онаа што доаѓа од најдлабоките длабочини на нашите души.

  Јас не сум тука да го поминат твојот пат, туку да ве водам и подржуваам за време на целото патување.

  Ти благодарам што си дел од мене, мили сине. Мојот живот стана многу помирен кога ти се појави во него. Прости ми, се трудам колку што можам! Сакам да те познавам уште многу денови, да те гледам и сакам секој ден!“

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.