6 C
Skopje
петок, март 1, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Овој тест за визија помага да се одреди вашата вистинска психолошка возраст – ако видите 1-4 лава, 4 до 6 лава

  Сигурно во животот сте запознале луѓе чии години не соодветствуваат целосно со нивниот менталитет. Понекогаш сретнуваме навидум старец кој се однесува како дете, а понекогаш, напротив, сретнуваме млад човек кој ни дава совети кои ја надминуваат мудроста на возрасните.

  Еве слика на која можете да видите неколку лавови. Ваша задача е внимателно да ја испитате сликата 10-15 секунди и потоа да одговорите на едноставно прашање: Колку лавови видовте на сликата?

  Потоа пронајдете го бројот на лавови што сте ги виделе на листата подолу и прочитајте која е вашата вистинска психолошка возраст.

  Ако сте виделе:

  1 до 4 лава
  Сè уште сте млади и слободни во срцето. Вашата психолошка возраст е од 25 до 30 години. Секогаш сте позитивни за настаните околу вас и знаете како да најдете нестандардни, но ефективни решенија.
  Таквата психолошка возраст ќе ви биде благослов во староста што одбивате да ја прифатите. Како резултат на тоа, секогаш ќе бидете полни со енергија и виталност.

  4 до 6 лава
  Вашата психолошка возраст е од 30 до 40 години. Вие сте многу топла и сакана личност на која и треба мирен и избалансиран начин на живот. Ценете ги семејните односи, работата, пријателите.
  Вие сте мирни, избалансирани и во хармонија со вашето тело и душа. Оваа возраст се смета за најубава, бидејќи во ова време човекот е невообичаено среќен и среќен со сè што се случува околу него.

  6 до 10 лавови
  Вашата психолошка возраст е над 40 години. Може да те опишат како мудар човек. Во сè што сакате, редот, удобноста и сè што правите мора да бидат јасно испланирани. Не сте навикнати да чекате и да ја сакате точноста. Губењето време за забава повеќе не ве привлекува, сакате корисно да го поминувате времето. Сметате и дека треба активно и профитабилно да се одморите. Само во овој случај можете да бидете многу продуктивни и успешни во сè.

  10 до 12 лава
  Вашата психолошка возраст е под 25 години. Овој факт ви дава искреност и пријателство. Вашиот тек на мислата е речиси неостварлив. Од друга страна, вие сте многу ранливи и кога ќе се заљубите, паѓате со глава до петици.
  Сепак, дури и некој да ве повреди, многу брзо се оддалечувате. Се тресете и одите напред бидејќи знаете дека секоја ситуација, добра или лоша, го обликува вашето животно искуство и вашата личност.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.