6 C
Skopje
сабота, април 20, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Никој не помислил на ова: Знаете ли за што служи овој дел од ретровизорот?

  Некои од возачите го знаат одговорот, но некои за тоа не ни размислувале. На прашањето за што служи долниот дел од ретровизорот, одговорот е лесен.

  Тој дел не служи за на него да се закачуваат разноразни работи. Тој дел служиза да ги заштити возачите од светлата на автомобилот кој се наоѓа зад нив.

  Овој дел ви овозможува да го поместите ретровизорот надоле или нагоре во текот на возењето и да заштитите од светлата на автомобилот зад вас да не ве заслепат.

  Секако, откако ќе го наместите внатрешното огледало онака како што ви е најпрегледно што се случува зад вас, внимавајте да не оставите отпечатоци од прсти, бидејќи тоа огледало најреално ги покажува објектите зад вас.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.