Кристина Гик и Џејсон Вагнер од Британска Колумбија ја менуваат свадбената традиција…

Наместо сопругата да го преземе или допише презимето од мажот, таа со својот миличок направила нешто што не можете ниту да го замислите. Кристина Гик и Џејсон Вагнер од Канада на венчавката одлучиле да ги остават своите презимиња и да направат ново. Наместо со Гик или Вагнер, на божикните честитки ќе се потпишуваат како Викенер.

„Размислувавме за идните деца, не сакавме и ним да им биде незгодно поради презимето“, се насмевнала Кристина.

Што мислите вие за овој потег?