Се прашувате што не е во ред? Знаете дека имате проблеми, но не можете да си ја објасните нивната генезата? Смирете се, ѕвездите знаат сè, затоа што имаат добар поглед кон вашите недостатоци одозгора и доволно време да ги набљудуваат.

Сепак ова се најлошите карактеристики кои еден човек може да ги поседува, не ги ставајте при срце, може не ги поседувате сите.

Нашиот карактер, минато, иднина и сето сегашно, се утврдува единствено и само од Астролошки предвидувања, нели така. Ништо не зависи од нас. Дури и лошите црти на нашиот карактер. Време е да ви ја откриеме најголемата мистерија на сите времиња – кои се најлошите црти во карактерот  според хороскопскиот знак кој ви е доделен во мигот на раѓањето.

назад
Следниот

ОВЕН

Вкупно слика вие сте големо магаре. Импулсивни сте, агресивни и многу бучни. Многу луѓе се прашуваат какви мисли се вртат во глава, но одговорот е едноставен: никакви. Имате тенденција да ги поедноставувате работите на кои често се изложувате и ве прави да изгледате како да не знаете каде се наоѓате. Јасното сте решени да предвидувате какво и да се презентирате во очите на другите како наивни, неподготвени и невнимателни. Најдобро погледнете се прво самите себе.

назад
Следниот