Можете да ја подготвите оваа неверојатна напитка само за неколку минути. 

Ќе ви помогне лесно да се ослободите од излишните килограми со оваа силна, енергетска напитка, која го засилува метаболизмот, стимулираа загуба на вишокот килограми и ја зголемува вашата енергија.

Потребни продукти:

  • 2 Јаболки
  • 2 прачки од цимет
  • 1 литар вода

Начин на приготвување: Измите ги јаболките добро за потоа да ги насечете на тенки парченца – доволно тенки за да може да се постават во шише. Па така, ставете ги во стаклено шише заедно со прачките од цимет и еден литар вода. Вашата перфектна енергетска напитка е готово за следниот ден.

Можете да го конзумирате овој елексир во текот на денот или навечер. Кога го испиете ова количество, само дополнете нов литар вода за наредниот ден. Една доза од оваа рецепта во продолжените на три дена. На четвртиот ден поставете нови јаболки и цимет.

Идеалниот период продолжува не подолго од 35 денa конзумација, по кои треба да направите 10 дневна пауза, пред да започнете пак.