6 C
Skopje
сабота, март 2, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Колку години имаш? – Три.. Ладно ли ти е? -ДА.. Гази бос по камења и нема јакна

  Колку години имаш? – Три.. Ладно ли ти е? -ДА.. Гази бос по камења и нема јакна

  Тажна е приказната на ова дете, зарем не заслужува да биде среќно?

  Доволни беа само неколку реченици за да сфатиме колку сме всушност среќни, но истовремено и мизерни што не знаеме да го почитуваме тоа што го имаме.

  Новинарот прво го прашува детенцето за името и за годините, а потоа следува делот кој едноставно емотивно ве крши..

  Коментари, но и понуди за помош пристигнуваат од целиот Балкан. Да се надеваме дека човечноста ќе победи и дека оваа приказна ќе има среќен крај!

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.