6 C
Skopje
четврток, јули 18, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Зошто е важно да ја знаете вашата крвна група – посебно жените

  Многу е важно да ја знаеме својата крвна група, посебно жените, зошто ако е жената негативна крвна група а мажот позитивен, бебето обично е позитивна крвна група па телото на жената тоа го сфаќа како закана па го уништува.

  Првата бременост ќе помине без проблем, зошто телото нема создадено доволно антитела, но секоја наредна ќе биде невозможна.

  Ако мажот негативна крвна група а жената позитивна, тогаш нема да има никаков проблем.

  Еве што неколку карактеристики на крвните групи:

  Нулта– Чуствителни личности, практични, внимателни и упорни

  А– Организирани, амбициозни, лидери.

  Б– Вредни, чувствителни пријателски настроени.

  АБ-Рационални, смирени и размислуваат однапред.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.