6 C
Skopje
сабота, мај 25, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер во собраниска постапка

  На денешната седница на Владата беше разгледан и утврден новиот текст на предлог-законот за слободен пристап до информации од јавен карактер и донесе одлука да го достави до Собранието согласно со член 137 од деловникот на законодавниот дом.

  На оваа седница на дневен ред на Владата се најдоа повеќе годишни програми и финансиски планови за работа за 2019 година на повеќе министерства, органи во состав, агенции и јавни претпријатија.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.