Едноставни вежби за затегнување на градите (видео)

Со помош на овие вежби ќе успеете да ги отстраните и затегнете испаканатите делови помеѓу градникот и пазувите.

Не се тешки, ниту комплицирани, а најважно е дека не одземаат многу време. Освен тоа, за овие вежби не ви е потребна дополнителна опрема, па може да ги правите и дома.