6 C
Skopje
четврток, јули 18, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Далибор има жена како Барби и илјада овци: “Нудам многу пари, ми требаат само работници”

  Ливадата на село покрај воениот аеродром во Србија, е бела како облак кога се гледа од горе. Повеќе од 1.000 овци има на ливадата, а нив ги одгледува Србинот Никола Богуновиќ.

  58-годишниот маж е избран за најдобар бизнис, и вели мило му е што некој го препознал неговиот труд низ годините.

  Тој вели дека секогаш му бил поддтрша синот Далибор кој има 36. години. Тој е главниот оперативец на работата.

  – Патувам по светот, бев во париз за да купам нови овци, секоја од нив е платена 5.000 евра, вели тој.

  За животните обезбедува 2.800 килограми сено. Вели никој не ја работи оваа работа иако е одлично платена со повеќе од 1.000 евра, а тој бара работници.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.