6 C
Skopje
понеделник, мај 20, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Внимавајте кого пуштате дома: Едноставен трик кој ќе ви покаже дали гостинот има негативна енергија

  Секоја личност која влегува во нашиот дом носи одредена енергија, а таа може да биде позитивна или негативна.

  Постојат бројни техники кои можете да ги утврдите дали во вашиот дом постои негативна енергија.

  Наједноставен начин е тоа да го направите со помош со чаша наполнета со вода.

  Што значи негативна енергија? 

  Секој од нас има своја енергија која ја задржува на местата каде престојуваме и во предметите кои ги користиме. Нашите домови се места каде се сретнуваат различни енергии, што од нас самите, што од членовите на семејството.

  Секоја личност која влегува во нашиот дом внесува некоја врста на енергија, а таа  може да биде позитивна или негативна. Негативната енергија предизвикува стрес, здраствени и фиансиски проблеми и лошо чуство. Доколку мислите дека во вашиот дом е присутна таа енергија, веднаш направете го ова.

  Трик со помош на вода: 

  Во проѕирна стаклена чаша ставете морска сол. Откако ќе ставите сол, стевете ладна вода и бел оцет. Чашата ставете ја во собата во која мислите дека има собрана негативна енергија.

  Откако ќе ја поставите чашата никој не смее да ја допира 24 часа. Доколку течноста во чашата е во иста состојба во каква што сте ја оставиле, можете да здивнете во таа соба не е присутна негативна енергија. Но доколку во часата се забележат меурчиња или течноста стане непроѕирна, очигледно е дека имате некој проблем.

  Откако течноста во чашата ќе ја апсорбира негативната енергија, фрлете ја течноста во ВЦ школката и пуштете вода. Постапката повторувајте ја секој ден се додека течноста во чашата не стане бистра.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.