6 C
Skopje
недела, септември 24, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Фичо удира во ново БМВ на семафор

  Застанува човек со ново БМВ на семафор ,кога одпозади ТРАС!! Се врти тој,гледа циго со фичо се удрило во БМВ-то.

  Попиздува човекот, излага од кола и трга да го тепа.
  -Немој,куме,гледаш дека сум сирот,јас возам фичо ти БМВ!!

  Се сожалил човекот и го пуштил. На следниот семафор,пак ТРАС, пак цигото со фичо го удира од позади.

  Сега веќе бесен човекот,излага,го фаќа циго за гуша и почнува да го дави.
  -Немој, те молам,имам деца, жена,- плаче циго.

  Пак овој се сожалува и го пушта. Следен семафор, пак ТРАС. Човеков не може да поверува, се врти, кога циго од позади ја извадил главата од прозор и му вика:

  -ИДИ ,ИДИ, КУМЕ, ЈА СУМ!!

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.