6 C
Skopje
четврток, јуни 13, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Стојат три жени една до една и лижат сладолед

  Си било некое детенце во прво одделение и учителката го прашува на гранка стојат 10 врапчиња пука ловџија и отепал 2 колку останале?

  8 учителке! Е не се 8 другите од страв избегале а ми се допаѓа како размислуваш.

  А јас учителке можи да поставам едно?

  Прашај вика учителката. Е вака, ако стојат 3 жени една до една и едната лижи сладолед од горе до доле, другата го лапа цел, а третата само на врвот полека лижи, која од нив е мажена?

  -Таа шо го лижи цел? Не, таа шо има бурма на прстот но ми се допаѓа како размислуваш.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.