6 C
Skopje
понеделник, септември 25, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Леле срце, сон шо сонуе, за годишнината од бракот си ми подарил, бунда и дијамантски прстен

  Рано сабајле 6:50h, Мара се буде, благо се протега, и му вика на Блажо:

  – Леле срце, сон шо сонуе, за годишнин’та од бракот си ми подарил, бунда и дијамантски прстен, шо може тоа да значе a? И му маа еден поглед.

  Блажо уш сонлив, а бакнуе нежно на вратот, и и шепнуе: Почекај до вечер, че дознајш.

  Мара си дошла по рано од работа, се избањала. прае вечера, пале свеќи, романтична музика пуштена, го чека Блажо.

  И конечно Блажо влева дома, и и дава преубаво спакуван подарок.

  Мара го отвара, и шо че виде, унатре: Книгата “СОНОВНИК”

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.