6 C
Skopje
сабота, мај 25, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Иванов во посета на Русија

  Иванов отишол во посета кај Медведев и видел лимузина и го прашал:
  Леле ама е убава твоја е? Моја е вика Медведев. Сакаш ваква? Сакам, вика Иванов. Пишете лимузина за Иванов.

  И напишале. Потоа Медведев му вика на Иванов дека ќе го вози на брод, а тоа било јахта:
  Леле ама е убава твоја е? Моја е вика Медведев. Сакаш ваква? Сакам, вика Иванов. Бришете лимузина пишете јахта за Иванов.

  И напишале. Потоа му рекол дека ќе го вози во хелихоптер:
  Леле ама е убав твој е? Мој е вика Медведев. Сакаш ваков? Сакам вика Иванов. Бришете јахта пишете хелихоптер за Иванов.

  И напишале. Вечерта отишле во диско и сега Медведев го прашува Иванов:
  Леле ама е убава, твоја е? -Наша е вика Иванов. Сакаш ваква? – му вика Медведев.

  Иванов се мисли и си вика во себе “Да изгубам хелихоптер за една женска” и вика:
  Немам таков кур за ваква пичка. Бришете хелихоптер пишете кур за Иванов. Рекол Медведев и го испратил Иванов на аеродром со кур во рака.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.