6 C
Skopje
понеделник, септември 25, 2023
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Доаѓа папата во Македонија и го стопира полицаец

  Доаѓа папата во Македонија и на аеродром го дочекува лимузина со шофер. Но Папата му шепнал на шоферот:

  – Слушај пријателе, во Ватикан не ми даваат да возам, а јас баш би сакал да седнам позади воланот, па ако не е проблем, би сакал да ги замениме местата за да повозам малку.

  Се префрлил папата на возачко седиште стиснал на гаста и 200 на саат шиба. Арно ама за кратко време ги сопира полиција.

  Отвара Папата прозорецот и полицаецот се здрвил и веднаш истрчал до полициското возило до радио станицата:

  – Прием шефе, застанав еден што возеше преку 200, но не знам што да правам! Е како не знаеш ОДЕРИ ГО!

  – Ама не оди така шефе фаца е човекот! Да не е градоначалникот? Не повисоко е! Да не е министерот? Не не уште повисоко! Да не е премиерот?-НЕ шефе не е! Па веројатно не е претседателот.

  – Шефе јас мислам дека тоа е Господ лично!- Дај бре не трескај глупости како може Господ?! Па добро бе шефе на кој друг Папата би му бил шофер?!

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.