6 C
Skopje
понеделник, мај 20, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Господ повикал Американец, Русин и Македонец кај него на разговор

  Господ вика Американец, Русин и Македонец кај него на разговор, да ги опомени за последен пат. Вика го Американецо и му вика:

  – Ако вие Американците не престанете да уништувате други држави, че стисна това копче и сите че ве уништа!

  Американецо се расплачува и излази, а другите го питаа шо му е рекол Господ и он им кажува. Господ вика Русино:

  – Ако вие Русите не престанете да произведувате нуклеарно оружје, че стисна това копче и сите че ве уништа!

  Русино се расплачува и излази, другите го питаа шо му е рекол Господ и он им раскажува. Вика го и Македонецо:

  – Ако вие Македонците не престанете да крадете, че притисна това копче и се че ве уништа!

  Излази Македонецо и умира од смеање. Питаа го Американецо и Русино:
  – Шо ти рече Господ?
  – Дека че не уништи ако не престанеме да крадеме.
  – Па шо се тогај смееш?
  – Украдох му копчето!

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.