6 C
Skopje
петок, март 1, 2024
More

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  ВИЦ: Борец на ИСИС се враќа од Сирија во Македонија

  Се враќа Арбен дома од војната во Сирија и на вратата го дочекува остарената мајка. Арбен за да ја воодушеви ѝ вели:

  Гледај мајко што можам!

  Го зема калашот, почнува да пука кон сливата во дворот и сливата паѓа. Браво сине!

  Арбен пак: Тоа не е ништо, а гледај го ова!

  Ја зема базуката, распалува кон шталата и шталата се срушува. Браво сине!

  Арбен пак: А гледај го сега ова, најдобро е! Вади рачна бомба, го трга осигурувачот, ја фрла во полското WC во дворот и WC-то се разлетува на парчиња.

  Мајката му вели: Браво сине, да беше жив татко ти, многу ќе се израдуваше.

  Како да беше жив?! Па пред да дојдеш ти, тој отиде во WC.

  Latest Posts

  АКТУЕЛНО

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.